Unde pariem astăzi?

Alegerea unei case de pariuri potrivite pentru tine este o decizie destul de grea, mai ales că în mediul online îți oferă foarte multe posibilități. Dacă te-ai trezit inspirat și cu un gram de noroc, ar fi bine să alegi casa de pariuri Unibet pentru a plasa un pariu câștigător. Casa de pariuri Unibet este una dintre cele mai puternice la nivel european, dar și din România, are licență ONJN, fapt ce demonstrează seriozitatea, și oferă jucătorilor o serie de beneficii, dar și alte avantaje pe care ar trebui și tu să le iei în seamă.

Ca orice jucător începător, primul lucru pe care îl iei în seamă este beneficiul de bun venit, o facilitate destinată să îți înmulțească câștigurile. Casa de pariuri Unibet îți oferă ocazia de a plasa un pariu fără risc în valoare de maxim 250 de lei. Cu alte cuvinte, poți plasa un pariu mai riscant, fără să te îngrijorezi asupra pierderilor. Dacă pariul tău este necâștigător, atunci îți vei primi miza înapoi. Așadar, în acest caz, nu se mai pune întrebarea ”Unde pariem azi?”, ci mai degrabă ”Ce pariem azi?”.

Depunerile și retragerile sunt importante într-o anumită măsură. Orice jucător își dorește să aibă cât mai multe variante prin care poate depune banii fără a fi nevoie neapărat să se deplaseze la un punct bancar, dar și să își retragă banii atunci când are nevoie. Din acest punct de vedere, casa de pariuri Unibet îți oferă 4 opțiuni de depunere a banilor în cont, opțiuni sigure precum cardul de credit sau de debit, paysafecard, Trustly sau clasicul transfer bancar. În ceea ce privește retragerea banilor, lucrurile sunt la fel de simple. Ai la dispoziție mai multe modalități, unele mai rapide, altele mai lente de retragere a banilor, dar toate sunt extrem de sigure. Dacă ai nevoie de bani într-un timp foarte scurt, poți opta pentru varianta Neteller și vei avea banii în cont în maxim 12 ore. În restul variantelor, banii sunt virați într-o perioadă de 1-3 zile.

Pe lângă aceste facilități, casa de pariuri Unibet îți oferă și multiple beneficii pe care le poți folosi pentru a-ți crește câștigurile. Casa de pariuri Unibet oferă de altfel și promoții constante pentru jucătorii cu o anumită vechime sau pentru cele mai importante evenimente sportive, așa că, nu ezita să profiți de ele. Poți primi tot felul de freebet-uri și pariuri fără risc, dar și beneficii cu mize returnate în cazul biletelor pierdute. Dacă ești non-stop cu telefonul în mână, poți folosi aplicația Unibet pentru a-ți plasa pariurile mult mai ușor. Un mic secret: vei primi și un pariu fără risc în valoare de 50 de lei la primul tău pariu plasat prin intermediul aplicației. În plus, dacă ai un cont înregistrat la casa de pariuri Unibet, poți beneficia și de Unibet TV, o aplicație din care poți urmări cele mai importante meciuri din principalele campionate din Europa și nu numai, tot felul de evenimente sportive, meciuri de tenis, hochei, baschet sau volei. Așa că, poți paria chiar în timp ce urmărești în timp real evoluția meciului.

Am lăsat la sfârșit partea cea mai interesantă: multipla de luni, 50% profit extra și pariurile live gratuite. În fiecare săptămână, casa de pariuri Unibet îți oferă cote mărite pentru meciurile din principalele campionate din Europa, 50% extra profit la un bilet câștigător cu meciuri din Liga I și un pariu live gratuit în valoare de 25 de lei la fiecare 4 pariuri live plasate pe meciurile din Liga I. Sună intersant, nu? Așadar, dacă te întrebai azi dimineață unde să pariezi astăzi, probabil ai deja răspunsul – la casa de pariuri Unibet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *