Unde sa-ti cumperi lampi si proiectoare pentru camionul tau?

lampi si proiectoare pentru camioane

Daca esti sofer de camion si vrei sa-ti cumperi lampi si proiectoare pentru camionul tau, sunt sigur ca merita sa treci pe la magazinul online quickparts.ro.

Magazinul online Quickparts este specializat in comercializarea de lampi si proiectoare pentru camioane si diverse alte piese si accesorii pentru camioane.

Nimic nu este mai bun decat sa ai intr-un loc sigur, toate lampile si proiectoarele de care e nevoie pentru vehiculul tau. Poti alege din oferta noastra cele mai bune lampi auto, faruri si proiectoare existente pe piata auto.

Ai nevoie de lampi si proiectoare camioane?

Indiferent daca ai nevoie de lampi semnalizare sau gabarit, cu bec sau cu led, toate produsele sunt la un pret accesibil pentru toate buzunarele. Gama de produse este in asa fel aleasa, incat sa ofere o calitate cat mai buna la pretul afisat.

Multi proprietari de vehicule isi schimba lampile de semnalizare si gabarit in momentul in care acestea sa strica. Nu se gandesc ca o lampa veche chiar daca inca functioneaza isi pierde din putere si in acest caz este indicat sa o schimbam pe una mai eficienta.

Raportul calitate/pret face ca aceste produse sa fie apreciate de proprietarii de camioane care datorita meseriei lor au nevoie de un iluminat cat mai bun al vehiculului lor.

Pentru o vizibilitate cat mai buna, noi recomandam in special lampile de noua generatie pe sistem de iluminare LED dar am pastrat in oferta si lampile cu bec pentru cei care sunt interesati de aceasta gama de produse.

De ce este nevoie de iluminarea buna a vehiculelor?

O iluminare buna asigura vizibilitatea necesara pentru a reduce riscurile de accidentare pe carosabil. De multe ori se intampla ca din cauza vizibilitatii reduse a vehiculului, acesta sa fie lovit de un alt vehicul. Daca vehiculul este bine iluminat, aceste probleme se reduc la minimum si creste siguranta pe carosabil.

In multe cazuri, lampile vechi cu bec isi pierd puterea de iluminare si nu mai sunt suficient de vizibile. Acest aspect poate sa-i induca in eroare pe ceilalti participanti la trafic. Chiar daca soferul camionului nu face gafe la volan, altii o pot face, atragandu-l si pe el in accident.

Lampile de gabarit sau altfel zis lampile de marcaj contur sunt deosebit de importante atat pentru conducatorul vehicolului pentru a face manevrele corect, cat si pentru ceilalti participanti la trafic care pot vedea clar dimensiunile vehiculului.

Cu lampile de semnalizare, vehiculele comunica cu ceilalti participanti la trafic, le comunica intentia de manevra pentru ca acestia sa se astepte la ea. Un vehicul cu lampi de semnalizare cu LED are o vizibilitate mai buna si circula cu o siguranta mai mare decat cele cu lampi cu bec.

Pentru mai multe informatii despre produse, va invitam sa faceti o vizita site-ului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *