Vrei să devii un Private Chef?

  Vrei să experimentezi ceva nou și sa faci incasări suplimentare? Platforma noastră poate ajuta orice bucătar sa devina un private chef. Trebuie doar sa iti faci un cont gratuit de furnizor private chef și să cauți proiectul preferat in pagina de proiecte.

Un Private Chef își explorează creativitatea creând meniuri gata pregătite de servit „meal prep” și preparate care să întâlnească gusturile unice și/sau probleme de sănătate al fiecărui client.


 
 

Acum poți împărtăși cunoștințele tale culinare. Fie ca este vorba de evenimente private, workshop-uri culinare sau cine romantice, acum ai șansa sa iesi din zona de monotonie și să faci ceva nou. Chefs of Romania își propune să devina cel mai bun prieten al bucătariilor din Romania. Pe platforma vei gasi proiecte unde sa lucrezi, informații și știri, dar si fisiere HACCP de bune practici in alimentație publică.

  • Afirmă-te!

Știm că acest concept de private chef este ceva nou în România, însă nu îți fie teamă să publici pe rețelele de socializare ceea ce faci. Îți recomandăm să începi prin a împărtășești cu prietenii și apropriații tăi  faptul că ești private chef. De asemenea, fii pe fază la ce proiecte se publică pe site-ul nostru, poate unul dintre ele este chiar de private chef, la tine în județ. Tot ce trebuie să faci este să le trimiți o ofertă personalizată, conform cerințelor clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *