ZGR, un model de succes in transportul persoanelor si al coletelor

Afacerile din domeniul transportului de persoane sunt de cele mai multe ori extrem de grele, oamenii din spatele lor cautand un profit cat mai mare intr-un timp extrem de scurt. Iar asta duce la o nemultumire generala a clientilor si la scaderea increderii in toate firmele care au acest obiect de activitate. Spre exemplu, daca ne uitam la firmele care ofera servicii de transport de la adresa la adresa catre Germania si invers vom gasi o lista intreaga de nume. Insa, marea lor majoritate au recenzii foarte proaste lasate de cei care au apelat la serviciilor lor. Motivele sunt nenumarate, insa cel mai bine ar fi sa ne uitam la un model de succes, care a reusit sa isi formeze un nume important pe aceasta piata.

ZGR este o firma care ofera servicii de transport din Germania catre Romania si invers. Acestia promit in primul rand o calitate ireprosabila a serviciilor, incepand de la conditiile de confort pe care le ofera si pana la prudenta cu care conduc soferii. ZGR organizeaza trei curse saptamanale pe aceasta ruta, promitand preturi rezonabile in comparatie cu cele pe care le ofera concurenta. In pretul biletului sunt incluse si doua bagaje, in limita a 40 de kilograme. Bagajul de mana mic poate fi transportat la bord in mod gratuit.

            Transport din Germania catre Romania de la adresa la adresa

Da, ati citit bine, este vorba despre un transport din Germania catre Romania de la adresa la adresa. Astfel, sunteti scutiti de orice grija cu privire la drumul de acasa si pana la autogara de unde pleaca autocarul. Prin cursele sale, cei de la ZGR deservesc unele dintre cele mai importante orase din Germania, printre care Aachen, Berlin, Bremen, Bonn, Dortmund, Dresden, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Koln, Leipzig, Munchen, Nurnberg, Passau, Rostock sau Stuttgart.

Daca tot am vorbit pana acum despre cei de la ZGR, ar trebui sa mentionam si serviciile de colete Germania – Romania de la adresa pe care le ofera. In aproape zece ani de experienta, cei de la ZGR au transportat peste 25.000 de colete in toate orasele din Romania si Germania. Puteti chema telefonic un curier chiar la voi acasa pentru a trimite un pachet la cei dragi, iar acestia il vor primi tot la ei acasa. Fiind vorba despre niste servicii door – to – door, nici cel care trimite, nici cel care primeste pachetul nu va fi nevoit sa faca vreun drum suplimentar.

Cei de la ZGR se pot lauda cu un serviciu de logistica exemplar, ceea ce le da posibilitatea de a efectua aceste servicii de coletarie Germania – Romania de la adresa intr-un mod cum nimeni altcineva nu ar putea. Apeland la serviciile lor, veti beneficia de respect, profesionalism si seriozitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *