Casele viitorului: casele modulare

Arhitectura modernă este interesantă, containerele de locuit și casele mobile se integrează perfect în imaginea casei viitorului. Cu tendința de case de locuințe și case mobile, este posibil să dețineti o casă fără a lasa impresia ca ati spart o banca.

Calea de urmat este re-imaginarea industriei imobiliare. Cea mai ieftina varianta pentru acest  fenomen sunt case confectionate din containere. Tendința arhitecturală a ajuns și deține un mare potențial pentru casele inteligente, inteligența artificială și automatizarea casei. Exista dimensiuni tipice, dar există si de containere de specialitate. Aceasta înseamnă că puteți alege să aveți un container de 3 metri inaltime sau unul care are 45, 48 sau chiar 53 metri înălțime.

Datorita faptului ca aceasta nisa e intr-o continua dezvoltare, exista un număr de arhitecți talentați, designeri de interior și profesioniști de amenajare a containerelor.

Ce este o casă mobilă?

O locuință mobilă este o structură prefabricată. Este construit într-o fabrică pe un cadru atașat permanent înainte de a fi transportat la un loc; fie prin remorcare, fie pe remorcă. Casele mobile pot fi folosite ca si case permanente, pentru vacanțe sau pentru cazare temporară. Ele sunt uneori lăsate permanent sau semi-permanent într-un singur loc, dar pot fi mutate.

Casele mobile au numeroase nume. Ele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de oricare dintre denumirile case prefabricate  sau case modulare.

Containerele sunt fabricate din oțel corten, care este o oțel inoxidabil. Când vedeți rugina pe un recipient, pe care probabil îl vedeți tot timpul, nu este rugină tradițională pe care ați vedea-o pe oțelul moale. De fapt, creează o patină protectoare și o barieră care protejează oțelul dedesubt. Acesta este motivul pentru care containerele care sunt puse pe o navă nu ruginesc de la apa de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *