Ce este un fiset metalic si cum te poate ajuta in organizarea de la serviciu?

fiset metalic

Fisetul metalic ofera solutia ideala atunci cand vrei sa organizezi activitatile business-ului tau intr-un mod cat mai eficient cu putinta, iar beneficiul de care te vei bucura cu siguranta este obtinerea unui mediu de lucru curat si placut. Un alt aspect important de care vei beneficia la achizitionarea unei astfel de piese de mobilier este ca, spre deosebire de dulapurile clasice confectionate din lemn, PAL sau MDF, un fiset metalic de calitate iti va garanta o folosinta indelungata fara a se deteriora si fara a necesita intretinere speciala.

Durabilitatea de care vei profita atunci cand hotarasti sa achizitionezi un fiset metalic este asigurata de calitatea si rezistenta in timp a materialelor din care acesta este confectionat, facand din aceste piese de mobilier adevarate investitii pe termen lung. Utilitatea sporita a fisetelor metalice este, de asemenea, un factor pe care nu-l putem trece cu vederea, acestea acomodand cu succes documente, obiecte sau produse de orice tip. Astfel, indiferent daca firma ta apartine sferei comertului sau serviciilor, nevoia de arhivare si stocare va fi satisfacuta ideal de un fiset metalic, iar dosarele, bibliorafturile cu acte sau instrumentele pe care le folosesti zilnic vor putea fi depozitate in siguranta.

Cum te poate ajuta un fiset metalic?

Luand in calcul utilitatea si durata de viata, fisetul metalic reprezinta o investitie excelenta pentru orice tip de afacere. Acesta va putea fi exploatat cu mult timp dupa ce investitia se amortizeaza, iar pretul de pornire al unui astfel de element de mobilier este unul modic, situandu-se in jurul valorii de 500 de lei. Daca vrei sa incluzi si cateva optiuni speciale, ai nevoie de un model complex sau doresti un fiset metalic de mari dimensiuni, atunci probabil ca va trebui sa scoti din buzunar aproximativ 1.000 de lei.

Proiectate si produse pentru diferite nevoi de amplasare sau utilizare, fisetele metalice difera in functie de dimensiuni, numarul de rafturi, greutatea maxima suportata de fiecare raft sau materialul din care sunt fabricate. De aceea, putem diferentia intre multiple tipuri de astfel de piese:

– utile in depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;

– utile in depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor si actelor;

– prevazute cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive, pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;

– utile in depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale in conditii sigure;

– cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau prevazute cu seif/caseta de valori;

– cu 1-2 usi si polite suplimentare.

Atunci cand este nevoie sa arhivezi sau sa clasifici diverse fise, documente sau orice alt tip de informatii pe suport de hartie, un fiset metalic va reprezenta solutia simpla, eficienta si la indemana. Multumita durabilitatii asigurate de otelul de cea mai buna calitate din care sunt fabricate si proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interior, aceste piese de mobilier asigura depozitarea in conditii de maxima siguranta si organizarea eficienta a dispozitivelor sau bibliorafturilor.

Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune preturi si o oferta completa atunci cand achizitionezi un fiset metalic potrivit necesitatilor afacerii tale, intra pe Viamond.ro si alege dintr-o gama extrem de diversificata de produse. Comanda acum si profita de livrarea rapida si gratuita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *