Cum ajungi pana la aeroport daca nu ai avion la scara blocului?

transfer aeroport

Sursa foto: http://www.taxiserviceforephesus.com/airport-transfers/bodrum-airport-transfer.html

Cu totii stim cat este de greu sa te plimbi prin mijloacele de transport in comun, mai ales daca ai un bagaj mare cat tine si pe care abia il tarai si il ridici prin multime. Este foarte neplacut, obositor si enervant sa ajungi la aeroport, pe cont propriu, mai ales daca aeroportul nu iti este casa.

Sa iei trenul, autobuzul, microbuzul, autocarul, taxiul sau sa apelezi la un prieten? Toate acestea par a fi departe de ceea ce iti doresti. Daca se poate sa opreasca avionul in fata blocului tau, te-ar scuti de atat de multe probleme. Dar pentru ca nu este posibil acest lucru, o mica recomandare, dar care poate sa iti schimbe itinerariul si starea de bine atunci cand pleci in vacanta, este sa apelezi la o firma ce efectueaza transport aeroport-casa si vice versa.

Care este diferenta dintre un serviciu de transport aeroport si celelalte optiuni?

Timpul. Acesta este punctul forte al acestor servicii. Faptul ca economisesti foarte mult timp, nu mai esti nevoit sa astepti in statie atat de multe mijloace de transport, nu trebuie sa mai cauti vreun tabel cu programul si orele de sosire si plecare ale acestora, nu mai esti nevoit sa cauti pe GPS unde este statia X sau Y, iti poate aduce un start-up bun vacantei pe care ai asteptat-o cu atat de multa indarjire.

Siguranta. Este calea sigura ca vacanta ta incepe pe picior drept. Cu totii stim cate incidente se pot intampla doar intr-un singur mijloc de transport public. Teama ca iti va fura cineva actele si nu vei putea pasi in niciun avion, nesiguranta ca bagajul tau va ajunge in mainile altui calator, necunostinta drumurilor si traseului pana la aeroport, pot fi adevarate provocari, pe care nu multi calatori le trec cu bine.

Banii. Raportul calitate-pret expus de firme care ofera servicii de transport aeropor este, de cele mai multe ori, rentabil. Pe langa pretul biletului foarte bun, adaugi si simplitatea cu care poti sa il cumperi. Nu esti nevoit sa stai la o coada de bilete, nu trebuie sa cauti un ghiseu sau o caserie de bilete si nu trebuie sa mai platesti taxe de parcare-aeroport, in cazul in care optezi pentru transportul cu propria masina. La un simplu calcul pe care il faci daca optezi pentru cumpararea biletelor pentru mijloacele de transport in comun public, reiese, in mod cert, o suma destul de mare. Unde mai pui daca optezi pentru un taxi din aeroport. Costurile sunt destul de mari.

 

Un mic rezumat a ceea ce inseamna o firma de transfer aeroport pentru tine: bani economisiti, timp salvat, siguranta calatoriei. Verifica ce firma de transport aeroport are curse in judetul tau si, in doi pasi, ai firma la scara blocului.      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *