Cum să alegi aparatura pentru noul tău service auto sau vulcanizare

Ai luat hotărârea să îți deschizi propria afacere? Ești pasionat de mașini și dorești să îți urmezi pasiunea?  Primul pas este să cauți locul potrivit de unde să achiziționezi aparatura necesară pentru utilarea noului service auto sau a noii vulcanizări. Pentru început trebuie să te orientezi pentru cumpărarea unui aparat echilibrat roți – aparat dejantat roti.

În afară de aparatul dejantat roți și aparatul echilibrat roți trebuie să mai avem în vedere și alte aparate și utilaje importante: elevatoare auto cu 2 sau 4 coloane, elevatoare foarfecă, elevatoare vulcanizare, aparate geometrie roți, cricuri vulcanizare, aparate echilibrat roți, compresoare, aparate pentru aer condiționat, prese hidraulice sau extractoare de ulei.

Aparatul echilibrat roți poate fi automat sau semiautomat și poate fi folosit atât pentru turisme, motociclete sau autoutilitare.

Aparatul de echilibrat roți are ca și conținut de livrare: aparat echilibrat RHM 150,  piuliță fixare rapidă, clește/ciocan plumbi, 4 conuri de centrare, capac de protecție, dispozitiv măsurare lățime jantă, manual de utilizare în limba română, certificat CE și certificat de garanție.

Un aparat dejantat roti ușurează foarte mult munca și folosindu-le nu există riscul de a avea probleme cu clienții. Aceste aparate pot fi semiautomate sau automate cu braț ajutător mobil ce folosește pentru montarea anvelopelor și coloanei rabatabile.

Aceste aparate sunt construite pentru toată gama de anvelope, cum ar fi anvelopele microbuze, cu talon mare( talon pe 195 75 r16c), cât și anvelope sport cu talon foarte jos( 235 30 r20). De asemenea se găsesc și aparate dejantat roți tractoare, camioane, utilaje agricole și autocare.

Poți de asemenea achiziționa elevatoare auto de diverse modele:

  • Elevatoare auto cu 2 coloane, electrohidraulic 4000 kg, calitate premium, un model foarte reușit ce poate avea o durată de viață fără reparații de până la 10 ani
  • Elevatoare auto cu 4 coloane, electrohidraulic 5000 kg, proiectat special pentru geometria roților, lucrări de întreținere și reparații auto
  • Elevator auto tip foarfecă, proiectat pentru geometria roților, cât și pentru servicii de întreținere mașini mici și microbuze
  • Elevator auto și utilitare cu putere de ridicare de până la 4.5 tone. Este dotat cu deblocarea siguranței dintr-un singur punct( maneta). Are brațe telescopice care oferă posibilitatea de ridicare a microbuzelor și autoutilitarelor, de la mașini cu dimensiuni mai mici SUV-uri până la utilitare mare Mercedes Sprinter cu axa dublă. Este dotat cu discuri de cauciuc reglabile, înălțătoare pentru dube. Are traversă cu profil redus între piloni și înălțimea de doar 25 mm.
  • Elevator vulcanizare, special pentru tinichigerii, vopsitorii sau vulcanizări.  Este echipat cu rampe reglabile/ rabatabile, în dependență de necesitățile de lucru. În accesorii intră și kitul mobil, cu ajutorul căruia elevatorul poate fi transportat foarte ușor în incinta atelierului.

Pentru a avea succes și pentru a forma o clientelă fidelă este absolut necesar să ai în vedere siguranța ta și a clienților și atunci când decizi să cumperi aparatura necesară, aceasta să fie de cea mai bună calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *