Cum să alegi și ce bluze să porți la reducere dacă ai mijlocul proeminent?

Având în vedere că nu toate urmașele Evei s-au născut pentru a defila pe podium, se pot găși alternative vestimentare și mici trucuri care să le scoată în evidență formele frumoase. Alegerea formei și a materialului potrivit pentru hainele este esențială pentru ascunderea unui abdomen ușor proeminent.

În ceea ce privește materialul potrivit, favorizați bluzele din material fluid și mat pentru a ascunde o burtă inestetică. Bluzele din material gros „cântăresc” silueta, iar materialele strânse precum stretch sau lycra accentuează umflăturile. În ceea ce privește țesăturile strălucitoare sau adunate, acestea atrag privirea spre stomac.

Alegeți bluze de culoare închisă, simple, cu imprimeuri mici sau cu dungi verticale pentru a va subția burtică. Evidențiați-vă sânii frumoși cu un decolteu în V sau umerii frumoși cu bretele subțiri. Vă va distrage atenția de la mijloc. În ceea ce privește lungimea, alegeți bluzele care ajung fie la cel mai larg nivel al șoldurilor, fie sub șolduri.

Evitați imprimeurile mari atunti când căutați haine la reducere, suprapunerile, liniile orizontale, materialele strălucitoare, bluzele strânse pe corp, culorile deschise și bluzele supradimensionate care lărgesc silueta.

Spre deosebire de pasteluri și de culorile vii care atrag atenția, negrul subțiaza tot. Nici nu este nevoie să va transformați în corb, ci mai degrabă să va jucați cu posibilitățile oferite de culori. Verde brad, vișiniu, albastru ultramarin, caramel, kaki etc.

Bluzele în tonuri uni sunt o opțiune excelentă dacă le găsiți la reducere. Stilurile potrivite de cămăși și tricouri vă oferă o mulțime de spațiu pentru a experimenta cin combinație cu pantaloni și blugi. Mai mult, cămașa în carouri are, de asemenea, capacitatea de a ascunde cu succes grăsimea abdominală.

Evitați anumite materiale de proastă calitate. Chiar dacă sunteți în căutare de un cod de reducere about you oferit de codurireducere.ro nu picați în capcană. Cu cât este mai ieftin un material cu atât este mai probabil să vă prejudicieze, deoarece nu va rezistă peste abdomen. Și un mijloc mai gros are nevoie de bluze care au prindere.

Este evident că țesătură prea întinsă se va mula și va pune și mai mult accent pe curbe! Idem cu materiale satinate, irizate și sclipitoare care nu iartă nimic și care acționează că o lupă pe defectele pe care am preferă să le ascundem.

Un alt sfat prețios în alegerea bluzelor este să atragem câmpul vizual în altă parte decât în​​jurul burții.

Pentru asta, nimic nu ajută mai bine o bluza decât accesoriile: cercei care atârnă, coliere care fac ochii să se arunce în decolteul tău (indiferent dacă ai sau nu o bluza cu decolteu, deoarece funcționează foarte bine și pe un pulover cu gât înalt), brățări etc.

Și pentru că vorbim de bluze la reducere, să nu uităm de lungimea mânecilor. Dacă îți iubești brațele și umerii și ești mândra de ele, alege bluze fără bretele sau fără mâneci plasând o comandă pe site-ul about you! Dacă preferați să vă acoperiți, încercați o mânecă mai potrivită pentru a vă ajuta să vă echilibrați bustul și partea de mijloc. Căutați un decolteu mai înalt într-o nuanță închisă, cum ar fi negru sau bleumarin.

Așa cum este valabil pentru fiecare tip de siluetă, locul unde se oprește tivul bluzei va face diferența. Siluetele cu burtică arată excelent în orice vestă, haină sau jachetă care se oprește în zona șoldurilor sau coapsei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *