Cum sa alegi un tractor John Deere

tractor John Deere

Probabil ca marea majoritatea a persoanelor au auzit de celebrele si arhi-cunoscutele tractoare John Deere. Evident, in ceea ce tine alegerea brand-ului nu ati dat gres, insa exista mai multe specificatii de care sa tineti cont. Vom vorbi despre tipurile de tractoare pe care cei de la John Deere le ofera la vanzare, dar si despre factorul esential de care sa tineti cont inainte de a achizitiona un tractor.

Ce tractoare vand cei de la John Deere

Inainte de a trece la achizitionarea unui astfel de tractor fabricat de cei de la John Deere, trebui sa tineti cont de activitatea pe care vreti sa o desfasurati cu un astfel de tractor, dar si cum se pot utiliza aceste tractoare.

Evident, tractorul trebuie sa se aleaga si in functie de marimea fermei, despre asta urmand sa vorbim ceva mai jos, dar si de misiunisle la care veti supune acest tractor.

In prezent, exista 3 tipuri de tractoare la vanzare, dupa cum urmeaza: tractoare industriale (acestea nu sunt destinate agriculturii, insa sunt folosite in dinsutria grea, vorbind aici in special de constructii), tractoare agricole (acestea sunt tractoarele care trebuie sa se regaseasca si in ferma dumneavoastra, insa si acestea pot fi de doua tipuri, respectiv universale sau specializate. Se folosesc in special la semanat, recoltat, si asa mai departe) si tractoare rutiere (acestea, dupa cum le spune si numele, sunt tractoarele ce pot sa circule pe un drum public, tractoarele ce pot transport o incarcatura destul de grea).

Marimea fermei – un factor cheie in alegerea unui tractor John Deere

Suparafata pe care tractorul urmeaza sa isi desfasoare activitatea reprezinta un factor esential. Este lesne de inteles ca o ferma cu suprafetele destul de mici de teren nu va trebui sa beneficieze de cel mai puternic tractor. Ca un exemplu, pentru a va putea forma o oarecare ideea, in cazul unei suprafete ce se intinde pe 15 hectare, ati putea achizitiona un tractor John Deere cu o putere de 60 de cai putere.

Insa, pentru proprietarii ferme a caror suprafata este ceva mai mare, evident ca si tractoarele trebuie sa fie unele mai puternice. Vorbim strict de tractoarele fabricate de cei de la John Deere, deoarece acestea sunt utilajele recomandate in muncile agricole si nu numai. Evident, nu vorim aici doar de greutatea brand-ului, ci cu adevarat de ceea ce poate sa livreze un astfel de tractor.

Evident, cu totii isi doresc ca afacerea lor sa prospere si sa dea cele mai bune roade, iar acest lucru e posibil doar cu ajutorul celor mai performante utilaje, astfel incat munca sa se desfasoare la capacitate maxima si la cele mai inalte standarde, iar acest lucru e posibil doar cu tractoarele fabricate de cei de la John Deere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *