Cumpără întotdeauna inteligent – 3 luni din an în care poți găsi foarte ușor anunturi apartamente de închirat!

Ești la vârsta în care îți dorești să devii independent și să te muți într-un alt apartament decât al părinților tăi? Sau poate că ești un părinte care se confruntă cu plecarea la facultate a fiului sau fiicei. Pentru ambele variante soluția ce mai rapidă și mai ieftină este să apelezi la anunturi apartamente de inchiriat. Iar dacă te întrebi unde se găsesc cele mai bune anunturi apartamente de vanzare sau anunturi apartamente de inchiriat sau chiar și anunturi masini second hand, răspunsul este: pe site-urile de anunturi gratuite.

Și totuși în ce luni din an poți găsi cele mai multe anunturi pentru a fi sigur că ve găsi apartamnetul visurilor?

Luna Iulie

În orașele universitare începând cu luna iulie apar foarte multe anunturi apartamente de inchiriat, sau anunturi apartamente de vanzare. Odată cu încheierea sesiunii, studenții se întorc în provincie și de cele mai multe ori aleg să se mute în altă parte. Așadar, luna iulie este cea mai ofertantă din acest punct de vedere.

Luna August

În cazul meu, contractul pe care l-am făcut a fost pe un an, iar pentru că nu am vrut să mă mut pe timp de vară în orașul universitar în care studiez am ales să nu închiriez nici în iulie, dar nici în septembrie. La fel ca în ca în cazul meu sunt nenumărați studenți, așa că cine își caută chirie pentru anul universitar ce urmează nu trebuie să-și facă griji.

Luna Septembrie

Pentru cei ce s-au lăsat pe ultima sută de metri și nu și-au căutat printre anunturi apartamente de inchiriat pâna în luna august, nu trebuie să existe prea mult stres. Luna septembrie se află în top trei al ofertelor de apartamente pentru închiriere sau vanzare.

Pe lângă cele trei luni pe care noi le-am prezentat, este bine de urmărit anunturile ce se postează pe toata durata anului, niciodată nu știi ce oferte pot apărea. Multe persoane aleg să-și de-a spre închiriere sau vânzare apartamentul direct, fără agenție așa că nu trebuie să ratezi ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *