De ce este bine să investești în încălțaminte de firmă?

Cu siguranță este mai la îndemână să-ți cumperi o pereche de adidași la 50 de lei. Cu toate acestea, o incaltaminte de firma pentru barbati nu trebuie să fie un moft, ci mai degrabă o necesitate.

O pereche de adidasi adidas niciodată nu se vor putea compara cu o pereche de adidași contrafăcuți. Și totuși când vine vorba de treninguri pentru barbati pare că acest lucru este luat mult mai în serios decât atunci când vine vorba de încălțăminte.

Iar pentru a înțelege problema, mai bine analizăm situația din 3 puncte de vedere:

Raportul calitate-preț

Pornind de la premisa că ce este scump nu este neapărat bun. Pe propria piele am experimentat de-a lungul timpului ce reprezintă raportul calitate-preț. Astfel, de-a lungul timpului am învățat că defapt ce este mai scump atunci când vine vorba de incaltaminte de firma pentru barbati este și mai bun. O pereche de adidasi adidas își vor merita întotdeauna investiția pentru că acești sunt și de calitate și îi voi putea purta ani de zile. În timp ce o pereche de adidasi contrafăcuți vor  rezista cel mult o vară, dar în același timp vor arăta foarte urât după câteva purtări din cauza faptului că sunt confecționați din materiale de proastă calitate.

Confortul

O incaltaminte de firma pentru barbati va fi incomparabil mai confortabilă decât o pereche de încălțări contrafăcute. În primul rând, materialul din care acestea sunt confecționate va fi net superior în comparație cu cele contrafăcute. Iar în al doilea rând, atenția cu care o pereche de incaltaminte de firma pentru barbati este confecționată pune mare accent pe crearea unor încălțări confortabile, dar și potrivite piciorului.

Durată de viață

Zilele trecute purtam o discuție legată de durata vieții unor adidași. Și din experiențele proprii am putut constata că o pereche de adidasi adidas au rezistat mai bine de 3 ani super bine, iar o pereche de adidasi cumpărați de pe net la super preț ne-au ținut doar o vară. Tocmai de aceea, o investiție într-o incaltaminte de firma pentru barbati se va atenua în timp. Pentru că raportul calitate-preț este unul corect.

Sperăm că prin cele de mai sus v-am putut arăta de ce o pereche de incaltaminte de firma pentru barbati reprezintă o investiție de care nu trebuie să-ți pară rău. O pereche de încălțări de calitate va arăta întotdeauna mai bine decât o pereche de încălțări de proastă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *