Cursuri Manichiura Timisoara-Janet Nails

Esti in cautarea unei schimbari in cariera si vrei sa faci primii pasi in domeniul beauty? Echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de stilist-protezist in Timisoara prin care tu sa inveti cum sa realizezi manichiuri frumoase si elegante zi de zi.

Echipa noastra are o experienta de mai bine de 14 in domeniul manichiurii, iar prin aceasta, ne-am dat seama de nevoile cursantelor si a pietei. Astfel am imbunatatit radical structura cursului nostru de manichiura pentru incepatoare prin adaugarea mai multor ore de seminar practic si prin modificarea duratei cursului, care acum are o durata de 12 zile lucratoare.

Astfel vei avea avantajul ca la curs sa lucrezi cu produse profesionale de manichiura – Janet Nails.

In Romania si in Timisoara este o nevoie mare de manichiuriste pricepute, tocmai de aceea focusul acestui curs este pe partea practica si pe oferirea de informatii utile pentru cursantele noastre.

Sala de curs este una moderna si are toate materialele de care ai nevoie pentru a participa in conditii bune la curs.

Mobilierul este unul modern, aparatura din toate este noua si functionala, etc.

Iata cateva din avantajele cursului de manichiura Janet Nails:

  • vei lucra cu produse de calitate ridicata
  • vei putea sa iei acasa kitul de consumabile neutilizat in totalitate la curs
  • vei mai beneficia pe durata cursului de 20% reducere la toate produsele din magazin
  • vei avea sedinte multe de practica si mentorat in care sa ti se raspunda la intrebari si sa fi asistata de un trainer cu experienta
  • si nu in ultimul rand – vei primi la finalul cursului o dimploma de certificare in Romania eliberata de catre Ministerul Muncii

Te asteptam cu drag la cursul nostru de stilist protezist din Timisoara pentru ca tu sa te bucuri de o cariera frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *