Daca muntele nu vine la tine, ia-ti un aer conditionat

Vara este momentul crucial care desparte persoanele in doua tabere:

– cei care adora caldura si marea

– cei care prefera aerul rece de la munte

Dar cum responsabilitatile de adult nu permit excursii la munte, in fiecare weekend, am decis ca voi achizitiona un aer conditionat care sa alunge caldura.

Am intrat pe site-ul magazinului Climatico, deoarece stiam ca acestia dispun de o gama mare de aparate de aer conditionat. Am ales climatico.ro din mai multe motive, printre care si faptul ca ofera montaj autorizat, suport tehnic, consiliere si au un sistem de livrare rapida.

Desi dispun de multe brand-uri, am ales firma producatoare japoneza Daikin. Motivul pentru care am optat pentru un aer conditionat Daiking este ca au un design foarte stylish iar produsele lor au reputatia ca fiind de lunga durata si foarte eficiente.

Am ales modelul Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M Inverter 7000 BTU White, deoarece conform specificatiilor este un aparat foarte performant si are valori ale eficientei sezoniere A+++. Acest model poate fi controlat direct de pe smartphone, ofera posibilitatea de a functiona 24 de ore, neintrerupt, la un porogram setat de utilizator.

Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M Inverter 7000 BTU White este foarte silentios emitand un nivel minim pana la 19 dB.

Acesta este capabil sa acopere o suprafata de pana la 20 de metri patrati oferind si dezumidificare si o purificare a aerului.

Pe langa aerul conditionat in sine, am optat si pentru serviciul de montaj autorizat ce poate fi inclus pentru o taxa suplimentara.

La doua zile distanta de cand am facut comanda, am fost anuntat de catre echipa Climatico ca vor veni pentru a instala aerul conditionat.

Acestia s-au mobilizat foarte rapid, intr-o maniera profesionala. Dupa ce au instalat aerul conditionat in living mi-au oferit si o serie de instructiuni pentru a folosi toate functiile aparatului la maxim.

Recomand magazinul online Climatico, pentru produsele sale exceptionale, la preturi foarte convenabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *