Tabla magnetică la preț avantajos

Tabla magnetică la preț avantajos este un produs întâlnit acum în multe magazine online de vând produse de office.

Acest lucru se întâmplă din cauza tot mai mare de asemenea obiecte, extrem de versatile, care au depășit demult utilizările  tradiționale: de panouri pentru ședințe, ajungând tot mai frecvent chiar să înlocuiască în școli tablele de lemn deja depășite.

Pe vremuri tabla de lemn ce făcea parte din dotările oricărei clase devenea rapid un obiect dizgrațios. Ce pretenție poți avea de la un panou banal de lemn, care în afară de anumite denivelări și chiar de anumite găuri existente în suprafața ei, mai avea și alte neajunsuri: deoarece pe asemenea table tradiționale se scrie cu cretă, pe o rază de 1-2 metri, poate chiar mai mult, praful alb se răspândea nu doar pe catedră, scaune,haine, mâini, dar ajungea și în plămânii profesorilor și elevilor prin inspirație. Vai de aceia ce erau alergici la praful de cretă!

Tablele magnetice sunt mult mai practice, solide și mai ușor de utilizat cu tablele de lemn școlare.

În plus, dacă facem o mică socoteală, procurarea uneia sau mai multor asemenea plăci magnetice poate să fie o operațiune mai puțin costisitoare decât a tot repara (eventual prin chituire și revopsiri repetate) o veche tablă dintr-o clasă.

Tabla magnetică reprezintă un element multifuncțional ce nu trebuie să lipsească în niciun birou de succes.

Orice ședință, seminarii de instruire a personalului, întâlnire importantă, prezentare, are nevoie de anumite informații vizuale (text, grafice, tablele, diagrame etc.).

În plus, ele au și un design minimalist, ceea ce permite ca să se armonizeze perfect cu orice birou, indiferent de activitățile ce se desfășoară acolo.

Și nu doar la job se întâlnesc asemenea table magnetice, dar și în unitățile de învățământ de stat, dar mai ales particulare.

 

Avantajele tablelor magnetice

1. Au o suprafață mare de lucru, perfect netedă, care oferă posibilitatea unei vizibilități optime a oricărui text, grafic, diagramă.

2.Pe aceste obiecte de afișaj nu doar că se poate scrie cu ajutorul unor markere, dar se pot și prinde anumite imagini, texte imprimate cu ajutorul unor magneți.

3. Durabilitatea mare.

Deoarece sunt realizate din materiale performante, rezistente la abraziune, sunt o investiție extrem de bună, care chiar merită a fi făcută.

4. Versatilitatea deosebită le fac utilizabile la job, la școală, dar li acasp.

Ce se poate face acasă cu o tablă magnetică?

Dacă aveți copii care adoră să deseneze sau să scrie pe pereți, dacă îi oferiți o asemenea tablă specială de culoare albă o să o folosească încântat, dezvoltându-și creativitate.

Există table magnetice cu suprafețe diverse ca mărime și material din care sunt confecționate.

Cele mai accesibile sunt tablele magnetice realizate dintr-un polimer special, fără suprafețe poroase. Ele sunt ideale pentru a fi achiziționate inclusiv de către părinți, pentru copiii lor, deoarece sunt ieftine și durabile.

Firmele pot achiziționa pentru dotarea birourilor și sălilor de ședințe table magnetice cu suprafețe ceramice, de prezintă o durabilitate deosebită, sunt rezistente la zgâriere și, deoarece au și efect contra lucrurilor deranjante, se pot utiliza inclusiv pe pot de ecran de proiecție, dacă este necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *