Daunatorii nu au nicio sansa

Atunci cand ai de-a face cu daunatorii si alte insecte care iti pun igiena locuintei la incercare, cel mai bine este sa apelezi la serviciile unei firme de deratizare de specialitate. Compania DDD este o asemenea firma deratizare, care se ocupa chiar si cu cele mai extreme situatii. Aceasta firma este bine cunoscuta de multi, chiar si de catre firme importante si institutii de stat, deoarece serviciile lor se numara printre cele mai bune, fiind rapide si eficiente.

Pe site-ul firmei Compania DDD, clientii interesati de serivciile lor pot gasi o lista cu preturi servicii deratizare, pe care o pot consulta pentru a afla pretul unei interventii in baza dimensiunii locuintei sau pe baza infestatiei.

Eu am apelat la acesti specialisti chiar in ultimul moment, deoarece la mine in apartament nu se mai putea trai. In ultimele doua saptamani, pana sa apelez la Compania DDD, dormeam pe la rude si prieteni de frica ca soarecii sa nu se urce pe mine noaptea.

Am sunat la numarul afisat pe site-ul lor iar acestia mi-au rapsuns foarte repede. Am fost placut impresionat de serviciul prompt cu care m-au tratat. Operatorul telefonic al Companiei DDD mi-a promis un echipaj in cel mai scurt timp. Acestia au revenit cu un telefon, confirmand ca in 2 zile voi primi un echipaj care sa intervina pentru a pune capat situatiei care nu-mi dadea pace in apartament.

Fix la doua zile a aparut si echipajul Companiei DDD, echipat din cap pana in picioare cu cele mai bune echipamente. Acestia nu au mai stat nicio secunda pe ganduri si au facut o deratizare chimica, deoarece situatia la mine in locuinta era destul de seriosa.

Odata ce au terminat de deratizat, echipa de la Compania DDD mi-a lasat sfaturi utile despre cum sa procedez timp de cateva zile.

De atunci nu am mai avut nicio problema cu sobolanii, iar casa este din nou un mediu sigur si stabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *