Dispozitivele multifuncționale

Atunci când se ia decizia achiziționării unei imprimante, trebuie luată în calcul și achiziționarea unei imprimante multifuncționale, o imprimantă care să încorporeze un scaner, xerox, imprimare și fax.

Avantajul unui asemenea tip de dispozitiv este că economisește spațiu, asta în situația în care s-ar dori achiziționarea tuturor dispozitivelor separate, chiar dacă o multifuncțională este, de obicei, destul de voluminoasă, dar este un singur spațiu pe care trebuie să îl identificați în casă pentru a o depozita pe aceasta; dar și în cazul în care acestea oricum nu ar fi achiziționate, este posibil să aveți la un moment dat nevoie și să nu trebuiască să depindeți de careva pentru a vă rezolva necesitatea de moment.

Desigur, în această perioadă, multifuncționalele Kyocera FS C8525 sunt din ce în ce mai performante, consumă cât mai puțin tuș, este foarte prietenoasă în utilizare, oricât de neexperimentat și neorientat spre tehnică ai fi, este foarte simplu să introduci o foaie într-un lăcaș special și să apeși pe un buton pe care scrie copiere.

Un alt avantaj major al unei multifuncționale este legat de prețul acestia, care nu este echivalentul a patru aparate, cât reprezintă aceasta, ci este comparabilă doar cu prețul unei simple imprimante clasice, iar întreținerea a patru aparate, de asemenea, ar fi mai costisitoare decât întreținerea unuia singur.

Dar cum orice achiziție are și dezavantaje, o multifuncțională are și ea dezavantajele sale, deoarece defectarea unei componente poate întrerupe utilizarea tuturor funcțiilor incluse, până la remedierea acestor probleme.

Recapitulăm, deci avantajele acesteia:

Comoditatea, anume este extrem de comod să ai tot ce îți trebuie într-o casă sau la serviciu, și deții chiar și ceea ce utilizezi mai rar, fără să faci un efort atunci când ai nevoie.

Optimizarea spațiului, deoarece este un singur aparat pe care trebuie să îl depozitezi;

Economisere de bani deoarece costul acesteia este mai mic decât pentru patru aparate achiziționate.

Economie de energie deoarece veți conecta un singur dispozitiv la priză, și nu patru.

Flezibilitate și viteză deoarece atunci când ai de printat și apoi de copiat o foaie, apelezi la acelați aparat, nu trebuie să mergi după altul.

Un management al timpului mult mai bun datorită achiziționării de consumabile pentru un singur dispozitiv și nu pentru mai multe, ceea ce duce la un mai mic consum de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *