Geanta casual, un accesoriu de zi cu zi

Geanta casual, un accesoriu de zi cu zi

 

Geanta casual ocupa locul intai in topul posetelor de dama, mai ales datorita faptului ca aceasta o purtam zi de zi dupa noi, pretutindeni. Creata de designeri de renume mondial sau de stilisti care activeaza pe nisa fashion pe teritoriul tarii noastre, geanta de dama casual este de nelipsit in dressingul oricarei femei, indiferent de varsta sau de meseria pe care o presteaza.

Pe langa faptul ca geanta casual trebuie sa fie foarte frumoasa, un astfel de model de geanta trebuie sa aiba si alte calitati, dupa cum urmeaza:

In primul rand o geanta de dama casual trebuie sa fie confectionata dintr-un material de calitate superioara, asigurandu-ne astfel rezistenta in timp. Specialistii din zona fashion a gentilor ne recomanda ca geanta casual pe care intentionam sa o achizitionam sa fie fabricata daca se poate din piele naturala. Nu spune nimeni ca geanta casual fabricata din piele ecologica sau din alte materiale nu este rezistenta in timp insa cu siguranta nu ne va tine precum geanta de dama din piele naturala. Acest material este preferat in randul stilistilor datorita faptului ca poate fi ingrijit foarte usor, o geanta de dama din piele naturala poate sa fie curatata macar o data pe saptamana cu o carpa de textura moale udata in prealabil cu putin alcool. De asemenea, tot din punctul de vedere al calitatii gentii este de preferat ca poseta de dama casual sa fie realizata cu cusaturi rigide, astfel incat sa poata sustina o greutate mai mare.

In al doilea rand la o geanta de dama casual este foarte important si compartimentarea ei. Aceasta trebuie sa prezinte multe buzunare mai mici sau mai mari dar si un spatiu mai larg in care sa incapa o umbrela spre exemplu. Intr-o geanta de dama casual trebuie sa ne incapa fara sa ingramadim atat obiecte personale necesare tuturor femeilor zi de zi, cat si smartphone-ul, tableta sau pachetul de tigari.

In ultimul rand insa nu si cel mai putin important, o sa mentionam despre marimea gentii de dama casual. Este de la sine inteles ca majoritatea dintre reprezentantele sexului frumos preferam ca geanta casual pe care o detinem sa fie potrivita din punctul de vedere al marimii sale, incadrandu-se perfect in tiparul – nici prea mare, nici prea mica. Nu ne dorim sa fie prea mare deoarece geanta de dama casual trebuie sa o purtam zi de zi dupa noi si sa nu ne incomodeze insa nu trebuie sa fie nici prea mica si in ea sa nu ne incapa mai nimic, vezi aici exemple.

In ultimul timp sunt din ce in mai in trend gentile de dama casual din piele naturala romanesti, datorita vascozitatii si rezistentei acestui material. Indiferent daca vorbim, despre o geanta de dama casual din piele naturala romaneasca cu broderii, aplicatii de paiete, imprimeuri florale, geometrice sau motive traditionale, cert este ca atat in magazinele online cat si in cele locale concurenta este mare, gasindu-se de cumparat sute de modele de genti de dama casual pe gusturile fiecarei femei in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *