Top 5 locatii din Cluj

Top 5 locatii din Cluj pentru fotografii de nunta urbana

Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte. Noi chiar credem in vorba asta de aceea consideram ca locatia pe care o alegi pentru sesiunea foto de nunta (in doi sau cu invitatii) e foarte importanta pentru a crea decorul povestii voastre. Fotografiile au menirea sa capteze cele mai importante momente din ziua cea mare, ziua in care puteti juca propriul rol, in propriul vostru film al iubirii. Cu toate ca orasul Cluj este foarte mare si practic ati putea face o sesiune foto oriunde, iata cele 5 locatii de top din Cluj pentru fotografii de nunta urbana.

1.Muzeul etnografic este locul ideal pentru romantici, pentru cei ce iubesc traditiile, pentru cei ce isi doresc o nunta in oras cu traditii si decoruri ca la tara. Puteti face o sesiune foto impreuna cu membrii familiei, puteti realiza aici o receptie in care sa serviti bucate traditionale romanesti, sa intindeti o hora si sa va faceti poze printre capite de fan si case taranesti. Muzeul etnografic se preteaza de asemenea pentru sesiuni foto cu domnisoarele de onoare, la o sezatoare ca intre fete ….

2.Cluj Arena este locul in care cuplurile isi pot striga dragostea in gura mare. Stadionul este locatia cea mai indicate pentru nuntiile mari, pentru receptiile ce  numara cateva sute de invitati. Puteti sa faceti o sesiune foto de nunta aici, inainte sa inceapa petrecerea propriu zisa in care sa apara toti  invitatii, intr-un tablou imens.  Cluj Arena e de asemenea locul ideal unde mirele sa scoata la iveala fotbalistul din el, iar mireasa impreuna cu domnisoarele de onoare sa-I faca galerie. Cluj Arena se preteaza si pentru sesiuni foto inedite, e locul unde puteti pune in scena diferite scenarii atent pregatite, special pentru nunta voastra. Locul fiind privat, ingradit, intim, puteti realiza aici ideile cele mai traznite.

  1. Pentru iubitorii de arta va sugeram un loc cu adevarat deosebit, din centrul Clujului. Mai exact Muzeul de Arta. Locul e incarcat de istorie si se potriveste oricarui cuplu ce doreste un set de fotografii intr-un loc inedit. Exteriorul ofera privelisti superbe in stil baroc, iar interiorul va ofera posibilitatea de a va face nunta impreuna cu artistul vostru preferat. Cu tablourile pe care le iubiti si care va reprezinta.
  2. Parcul Mare este locul ideal pentru fotografii de nunta, nu degeaba pe timp de vara e plin de miri si mirese. Lacul din interiorul parcului ofera perspective frumoase pentru o sesiune foto in natura, dar in accelasi timp in mijlocul orasului. Locul e suficient de mare incat sa puteti participa impreuna cu prietenii si cu familia, iar locatiile (galeria de arta, micul foisor, lacul si aleile ) sunt perfecte pentru sesiuni foto. Daca vreti ceva mai inedit puteti incerca un picnic in parc impreuna cu domnisoarele de onoare sau o sesiune foto in barca, pe lac.
  3. Gradina Botanica este locul ideal pentru o sesiune foto de nunta, ca intre indragostiti. E locul unde va puteti pune imaginatia la contributie, unde puteti sa realizati fotografii in natura, pline de creativitate, frumusete, emotie. Gradina Botanica ofera nenumarate decoruri prielnice pentru miri cum ar fi gradina japoneza, sera cu nuferi, cele cateva sute de trandafiri din Rosarium, locuri mai putin batute  de turisti unde mirii pot face fotografii ca intr-o gradina secreta, doar de ei descoperita.

Care e locatia voastra preferata de nunta din Cluj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *