Hei! Tu cu ce te mai îmbraci? Ai aici câteva idei:

SevenShop.ro

Și ție ți se pare că în sezonul rece nu te poți juca așa cum îți dorești cu ținutele și că vremea de afară ți-a furat inspirația? Scapă de această problemă. Uită de ținutele plictisitoare și demodate. Acum poți face mai mult cu ținutele tale folosindu-te de doar câteva articole esențiale pe care trebuie să le ai în garderobă.

Dacă vrei să fii la modă fără să te agiți prea mult trebuie să ai neapărat o pereche de  cizme dama, una de botine dama și nelipsitele ghete dama în dulapul cu încălțăminte. Dacă alegi modele clasice și culori neutre, ușor de asortat, acestea nu se vor demoda.

Combină aceste tipuri de incaltaminte dama cu rochii sau pantaloni de piele sau cu catifea. Alege blugi diferiți, cu broderii, evazați, cropped sau boyfriend, cam acestea sunt tendințele în materie de blugi. Renunță la blugii skinny pentru o pereche de blugi evazați pe care să-i porți cu botine cu toc gros și cu o cămașă albă, masculină. O pereche de ghete dama cu rochii sau cizme peste genunchi cu fuste scurte din piele pot fi ținutele care te vor scoate din tipare iarna aceasta. Fii la modă întotdeauna!

Poți comanda online pentru super promoții. În magazinele online ai prețuri mult mai bune decât în cele fizice. În plus, poți comanda rapid pentru a scăpa de timpul pierdut prin magazine. Alege-ți preferatele de pe SevenShop.ro. Aici vei găsi încălțăminte de calitate la prețuri foarte bune.

Arată minunat întreaga iarnă! Fii diferită în fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *