Mixit propune un cadou inedit pentru profesori

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, anunță cu mândrie lansarea unui nou produs special dedicat de această dată cadrelor didactice: Tubul cu bunătăți pentru profesoare și profesori. Acest tub a fost creat pentru a mulțumi profesorilor pentru efortul și dedicarea lor din timpul anului școlar și include un amestec limitat de delicatese, conceput pentru a oferi energie și relaxare.

„Prin acest Tub cu bunătăți, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de profesori și educatori pentru dedicarea și efortul lor continuu. Sperăm ca aceste delicii să aducă un zâmbet pe fața cadrelor didactice și să le ofere momente de răsfăț meritate,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Tubul cu bunătăți pentru profesoare și profesori conține o selecție atent aleasă de produse Mixit, menite să răsfețe gusturile și să aducă un plus de energie: căpșune crocante, chips de cocos – cacao, biluțe cremoase – Vanilla Date, biluțe cremoase – Love Berry și batoane vegane Mixitka FĂRĂ GLUTEN.

Pe lângă Tubul cu bunătăți, Mixit recomandă și alte produse care pot completa acest cadou minunat:

  • Cvartetul de nuci crocante — pentru iubitorii de nuci
  • Setul cadou de fructe crocante — ideal pentru cei care adoră fructele.

„La Mixit, ne străduim să creăm produse care nu sunt doar delicioase, ci și sănătoase. Fiecare mix este rezultatul unei munci atente și a unei selecții riguroase de ingrediente de cea mai bună calitate. Credem că gustările sănătoase pot fi și savuroase. Produsele noastre sunt concepute pentru a oferi energie și bucurie, fiind perfecte pentru oricine dorește să combine gustul cu beneficiile nutriționale,” a menționat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Despre Mixit

Mixit este un magazin online în care clienții își pot crea propriul mix de cereale, müsli, fructe uscate și nuci preferate. În prezent, pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergii la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *