Rucsacuri versus genți de mână

Puține modele de accesorii pentru femei au suferit o asemenea transformare senzațională precum este cazul rucsacurilor de oraș. Dacă la început erau folosite doar de către militari și călătorii montani, în ultima vreme ele au intrat puternic și în moda urbană, femeile fiind încântate de oportunitatea pe care un astfel de obiect le-o oferă: în primul rând de faptul că le lasă mâinile libere și pot butona acum pe săturate smartphone-ul.

Un rucsac de damă, o achiziție mai convenabilă decât o geantă

Există numeroase modele  rucsacuri pentru femei dintre care se pot alege modele favorite în funcție și de stilul vestimentar pe care urmează ca să-l completeze. Multe ele sunt la prețuri extrem de bune, mult mai convenabile decât gențile tradiționale.

Translația surprinzătoare ce a condus rucsacul de la simplă piesă din echipamentul montan fără mari pretenții estetice la accesoriu al unui outfit de oraș, uneori foarte elegant, este demnă de subliniat.

Acum a devenit chiar o normalitate faptul că se găsesc rucsacuri în dulapul cu accesorii al multor femei preocupate de modă, unde tronează alături de gențile cele mai stilate, de curele și portofele scumpe. Curelele sunt confortabile și reglabile, iar materialele din care sunt cusute durabile.

Finisajele fac legea în materie de rucsacuri urbane de damă, le dau un aer proaspăt, tineresc. Elementele aplicate pe suprafața lor exterioară, fie ele florale, geometrice, metalice, ca să nu mai amintim de broderiile aplicate, le fac să se depărteze extrem de mult de ceea ce erau ele cândva: simple depozitare de obiecte necesare în excursii mai scurte sau desfășurate pe rute mai lungi.

Rucsacul de oraș, un accesoriu deopotrivă practic și frumos

Pentru a merge la locul de muncă, există rucsacuri urbane de damă cu detalii ce se potrivesc ținutelor business, un pic rigide.

Rucsacurile din piele naturală sau chiar ecologică de calitate, în culori neutre, au distincția necesară și calitățile funcționale perfecte pentru a se purta în orice situație: de la o simplă plimbare, o sesiune de shopping, până la întâlniri de business sau chiar recepții simandicoase. De dimineață până seara sunt accesorii apreciate pentru versatilitatea lor extraordinară.

Mai aproape de originile lor, rucsacurile realizate din materiale textile, casual, sunt preferate de multe femei deoarece oferă un volum flexibil, compartimente spațioase, un buzunar frontal generos și o țesătură rezistentă la purtat intensiv. Uni sau cu imprimeurile dorite, chiar etno de multe ori, se pot întâlni asemenea rucsacuri de damă oriunde prin oraș. Cu flori mici sau cu buline albe, ele impun cochetăria în combinație cu stilul nomad, lejer. 

Cu modele de țesături din diferite regiuni din țară sau străinătate și modele grafice, acestea sunt implicit și o invitație de a călători, de a trăi clipa la maxim. 

Și pentru persoanele care pleacă spre destinații însorite, un rucsac vesel împodobit purtat ca accesoriu practic seara, la o terasă, împreună cu un tricoul și blugii cei mai îndrăgiți și o pereche de sandale comode, reprezintă o alegere perfectă.

Un buzunar multimedia intern este ideal, deoarece așa se poate asculta muzică fără să se scoată tableta sau telefonul inteligent din rucsac.

Buzunarul frontal funcționează la fel ca la orice alt rucsac. Se pot stoca în interiorul lui instrumentele de scris, un carnețel sau orice altceva de care aveți nevoie în timpul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *