Service laptop sector 4. Cele mai mici preturi. Cele mai bune servicii

Ai un dispozitiv IT cu o defectiune si cauti o firma care face service laptop sector 4? La Onlaptop.ro gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

Intrebari frecvente legate de service laptop sector 4
Daca este prima data cand sunteti in situatia de a va adresa unui centru de reparatii, cel mai probabil nu veti sti exact care este procedura si la ce trebuie sa fiti atent. La onlaptop avem rabdarea necesara, corelata cu intregul backgroud pentru a efectua reparatii de calitate.

Cat costa o reparatie?

Primul lucru pe care vei dori sa-l afli dupa ce constati ca laptopul s-a defectat va fi legat automat de costul de reparatie. Sunt multe persoane care incep deja sa-si puna problema daca nu cumva trebuie sa dea deoparte laptopul defect si sa-si cumpere unul nou. Din experienta iti spunem ca reparatiile merita. Poti sa faci o economie de pana la 50% si uneori chiar peste. La toate acestea adauga timpul pierdut – pentru ca un nou laptop inseamna automat ca va trebui sa mutati o parte din fisierele de care aveti nevoie pentru lucru, eventual sa reinstalati sistemul de operare si programele utilizate in mod curent si uneori va poate lua ceva timp sa va obisnuiti cu noul dispozitiv.

Costul de reparatie tine de natura problemei. Desigur daca problema este una severa, costurile vor fi mai mari. In general problemele ce tin de placa de baza sunt mai costisitoare pentru ca necesita desfacerea laptopului. Ca sa-ti faci o parere la service laptop sector 4 Onlaptop o diagnosticare este intre 50 si 100 lei. Partea interesanta incepe acum: daca alegi sa-ti repari laptopul tot aici, nu trebuie sa mai platesti pentru diagnosticare. Practic vei achita doar costurile de reparatie. Automat pornesti facand economii, iar per total costul de service va fi redus la minim.

Apoi, unul din cele mai solicitate servicii este curatarea laptopului. Aceasta curatare profesionala costa intre 80 si 150 lei. Ii spunem profesionala pentru ca nu se rezuma la a da cu peria peste tastatura si a curata capacul laptopului. Nicidecum. Iata cum decurge o curatare profesionala a unui laptop: tehnicienii inlocuiesc pasta termoconductoare, inlocuiesc termalpad-urile, curata tastatura cu atentie, curata carcasa si ecranul, curata placa de baza, curata si reconditioneaza ventilatorul pentru racire. Desigur, pentru intretinere tu poti sa cureti laptopul acasa, dar in general la exterior. Insa cu o curatare profesionala laptopul primeste o cosmetizare ca la carte pe interior, pentru ca se ajunge la placa de baza si la procesor, iar acesta nu este lucru putin. Din contra. Este ceea ce conteaza mai mult. Prin inlocuirea pastei de pe procesor se asigura o durata de utilizare mai mare pentru laptop. Probleme mai putine. Stres mai putin.

Lista de servicii si preturi pentru reparatii include inlocuirea tastaturii (de la 100 ron), a unitatii optice, a displayului si in general a oricarei piese constatata ca fiind defecta, reballing pe chipset video, recuperare soft si recuperare hardware (de la 100 pana la 2000 de lei), precum si devirusare (de la 50 la 150 de lei). Indiferent de problema te asteptam in service laptop sector 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *