Top 3 tips-uri super hot pentru a readuce pasiunea in relatia voastra

Lucrurile au inceput sa scartie in relatia voastra, dar totusi despartirea nu este solutia pe care v-ati dori-o? Nimic mai simplu! Daca amandoi sunteti dispusi sa incercati sa reaprindeti flacara pasiunii, ar trebui sa incepeti prin a va perfectiona sau condimenta prestatiile sexuale. Conform specialistilor, sexul are un fel de putere magica in a reconsolida relatiile care nu mai merg chiar ca pe roate! Singura regula este sa experimentati unul cu altul, desigur! Cum puteti face asta? Va vindem 3 ponturi super hot pentru a readuce pasiunea in cuplul vostru!

Adevar sau provocare?

Stii jocul cu “adevar sau provocare” ? Cel mai probabil ca da. Ei bine, noi iti propunem o varianta mult mai interesanta de a-l juca, alaturi de partenerul de cuplu. Acest joc poate functiona drept un preludiu ideal pentru partide de amor incendiare. Ceea ce trebuie sa faci este sa ii adresezi partenerului aceasta provocare. In functie de raspunsul ales de el, ii poti pune o intrebare care are legatura cu placerile sau fanteziile sale sexuale – in acest mod, cunoscandu-va mai bine preferintele in materie de amor. In cazul in care alege cea de-a doua varianta, provoaca-l sa te sarute sau sa te atinga intr-un anumit mod. In scurt timp, acesta va deveni jocul vostru preferat!

Jocuri senzoriale? Da!

O alta modalitate eficienta de a reaprinde flacara pasiunii de mult stinse din cuplul vostru, este tot prin intermediul jocurilor, de data aceasta senzoriale. Spuneti “Da” oricarei tip de activitati care v-ar putea stimula dorinta sexuala, indiferent daca implica sau nu alte persoane. Nici macar nu ne referim la sexul in trei! Ce-ar fi sa incercati experienta unui masaj erotic pentru cupluri? Aceasta ar fi una dintre cele mai intense modalitati de a va condimenta viata sexuala si de a da nastere unor noi fantezii erotice numai bune de pus in aplicare, imediat ce veti ajunge in intimitatea dormitorului vostru!

Apetit..sexual?

Stiai ca apetitutul sexual poate fi stimulat prin anumite preparate? Mancarea este un stimulent excelent pentru poftele sexuale, asa ca ai putea sa apelezi la acest truc pentru a repune pe picioare relatia cu partenerul tau. Gustul este unul dintre simturile pe care i le poti cuceri si, folosind diverse alimente cu efect afrodisiac, cum ar fi ciocolata, vanilia, bananele, pestele sau vinul rosu. Dupa o cina care are rolul de a creste conexiunea sexuala dintre voi doi, urmeaza un preludiu in care nu ar trebui sa va grabiti deloc. Rezultatul? Va urma o partida de sex pe care, probabil, ca nu o veti uita pentru mult timp de acum inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *