Videochatul – un subiect tabu sau inca normal pentru societatea romaneasca?

Barbatii sunt poate unii dintre cei mai revoltati cand aud de videochat, mai ales daca se intampla ca vreo cunostinta sau persoana iubita sa lucreze intr-un asemenea domeniu. De cele mai multe ori au tendinta sa exagereze lucrurile si sa considere ca videochatul este o activitate la limita legalitatii.

In schimb, femeile sunt mai putin critice in ce priveste acest domeniu. Se intampla ca multe dintre reprezentantele sexului feminin sa il priveasca cu un oarecare interes, chiar fascinatie. De ce? Pentru ca stiu ca femeile care lucreaza intr-un studio de videochat Bucuresti precum este Beyou Studio arata impecabil, indiferent de momentul zilei. Si da, pastreaza un look glam si plin de dezinvoltura, indiferent ca sunt persoane care le apreciaza sau nu la adevarata valoare.

Per total, imaginea despre videochat din Romania este oarecum neutra, din cauza celor doua tabere extreme, care ajuns sa se contrazica enorm de mult de-a lungul timpului. Cert este ca e o industrie din care se castiga foarte multi bani, extrem de comvenabila din toate punctele de vedere.

Femeile din Romania au posibilitatea de a avea castiguri mult peste media de la nivelul intregii tari, inca un drept care li se asigura acestora. In rest, cele mai bine platite joburi sunt cele oferite barbatilor, de aici si bucuria si incantarea acestora. Pot sa isi ia viata in propriile lor maini fara a mai fi nevoite sa munceasca destul de multi ani ca asa ajunga la perfomantele obtinute cu usurinta de catre barbati.

Practic, reprezinta o adevarata binecuvantare pentru acestea, care se pot ajuta singure sa isi dea un bun start in viata. Pana la urma, alta e sa lupti pentru visurile tale cand deja ai banii necesari in acest sens. Lasand la o parte idealismele, aceasta este de departe cea mai buna metoda, fara doar si poate.

Apoi, exista avantajul unui program flexibil. Adica, acestea pot sa lucreze oricand isi doresc, la ce ora din zi sau din noapte. Indiferent ca este vorba de tinerele care inca sunt la facultate, proaspetele mamici sau persoanele care nu sunt multumite de venitul pe care il au in prezent. Practic, orice tanara la inceput de drum sau care doreste sa isi faca pe viitor achizitii sau ordine in propria viata stie cat de important este acest aspect.

Totodata, acestea castiga in functie de cat de mult lucreaza sau de performantele avute. Practic, nu exista salariu fix, ci un salariu cat se poate de corect, bazat pe productivitatea acestora. In acest caz, e de la sine inteles faptul ca exista foarte multa motivatie si ca acestea incearca sa se ridice la cele mai inalte asteptari, chiar autodepasindu-se.

Cele experimentate ajung sa castige chiar si cateva mii de euro/dolari pe luna. In niciun caz nu au cum sa se planga de lipsuri sau de alte probleme, care sa afecteze bunul mers al vietii. Bousurile vin ca plusuri consistente, de luat in considerare.

Voi ce parere aveti despre videochat? Din care tabara faceti parte? V-ar interesa o cariera in acest domeniu?

 

One thought on “Videochatul – un subiect tabu sau inca normal pentru societatea romaneasca?

  1. Un domeniu care a creat multe controverse, dar incet, incet, societatea incepe sa-l priveasca dintr-un alt unghi, tinand cont de veniturile considerabile pe care le genereaza aceasta meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *