5 obiective turistice deosebite pe care le poti vedea apeland la serviciile de inchirieri auto Cluj

inchirieri auto Cluj

Dezvoltarea pe plan economic, social si turistic a Clujului este in plin proces, astfel incat acest mare oras al Romaniei reuseste sa concureze cu Bucurestiul la multe capitole. Sute de firme, companii si corporatii ne trec anual granita, iar multe dintre ele aleg sa deschida sedii in Capitala Ardealului, oferind noi oportunitati de crestere personala si profesionala. In plus, odata cu organizarea festivalurilor si evenimentelor internationale sociale, culturale sau sportive, Clujul mai castiga cateva pozitii in topul oraselor din Europa care merita vizitate. Cu toate aceste interese si activitati din orasul de pe Somesul Mic, este normal ca nevoia de servicii de calitate sa creasca, astfel incat performanta si eficienta serviciilor de inchirieri auto din Cluj sa tinda spre nivelul celor din Bucuresti.

Astfel, daca drumurile te poarta pana in Capitala Ardealului, evita disconfortul mijloacelor de transport public si nesiguranta serviciilor de taximetrie si alege una din ofertele avantajoase de inchirieri auto Cluj. Odata asezat in spatele volanului, iata ce puncte de interes ai putea vizita in zona:

Cluj Arena
Vizitarea stadioanelor si marilor arene sportive este un trend mentinut de mult timp in orasele dezvoltate din strainatate, astfel incat ai putea parca masina rezervata de pe site-ul de inchirieri auto Cluj in parcarea subterana a stadionului si ai putea vedea detaliile interesante ale acestei spectaculoase arene. Desi echipa nationala desfasoara tot mai multe meciuri de “acasa” pe acest teren, o vizita atunci cand stadionul este gol ti-ar putea dezvalui detalii pe care altfel nu le-ai fi putut obseva.

Gradina Botanica
Daca vrei sa te apropii de natura si cauti cateva momente de relaxare, poti conduce masina pusa la dispozitie de compania de inchirieri auto Cluj pana la Gradina Botanica. Aici te poti bucura de o plimbare prin 14 hectare ce gazduiesc peste 10.000 de plante si arbori de pe toate continentele. Aici vei putea descoperi si Ierbarul Universitatii, Muzeul Botanic si 6 sere cu plante subtropicale si tropicale, care iti vor oferi imagini deosebite si cadre extraordinare pentru fotografii.

Biserica Calvaria Manastur
Pentru a gasi o iesire din monotonia prezentului, o vizita la aceste vestigii este cea mai buna idee. Calvaria Manastur este parte a unei foste abatii benedictine construite in secolul al XI-lea si incendiata in 1241, odata cu navalirea tatarilor.

Parcul Central
Daca te relaxeaza activitatile in aer liber, atunci Parcul Central din Cluj este un alt loc in care trebuie sa ajungi. Poti face plimbari cu rolele, bicicleta sau hidrobicicleta, iar peisajele care te vor inconjura sunt deosebite. In plus, aici te vei putea bucura de cea mai gustoasa vata de zahar din oras.

Salina Turda
Daca tot ai la indemana masina firmei de inchirieri auto Cluj, vei putea strabate lejer cateva zeci de kilometri in plus pe sosea, pentru a ajunge la Salina Turda. Acesta este unul din cele mai importante puncte de atractie ale zonei, asadar este un “must-see”. Poti vasli pe un lac subteran, poti intra in pielea unui explorator in cautarea comorilor, poti duce copiii la un parc de distractii subteran si la complexul sportiv din salina sau te poti odihni la terasa, cu un suc. Salina Turda iti va oferi aceste posibilitati si multe altele, iar peisajul este unul pe care il pot egala numai filmele SF.

Acestea sunt doar cateva dintre obiectivele turistice accesibile in zona, iar dezvoltarea orasului pune pe harta, constant, noi locuri de vizitat. Daca vrei sa le „bifezi” pe cele descrise in randurile de mai sus sau sa le descoperi pe cele inca necuprinse in ghidurile turistice, urmeaza aceasta reteta: intra pe FocusRent.ro, profita de oferta avantajoasa de inchirieri auto in Cluj si nu uita aparatul foto acasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *