Ce beneficii iti ofera achizitionarea unui kit de supraveghere video analogic?

Kit-urile de supraveghere video analogice functioneaza pe baza primei tehnologii utilizate pentru securitatea video. In zilele noastre, acestea reprezinta o solutie fiabila, usor de montat de oricine si, nu in ultimul rand, accesibila din punctul de vedere al pretului. Evolutia galopanta a tehnologiei a determinat aparitia kit-urilor de supraveghere video analogice HD, care ofera toate avantajele camerelor clasice, dar furnizeaza imagini de o calitate net superioara.

Camerele de supraveghere analogice trimit un semnal video catre unitatea centrala, numita DVR (Digital Video Recorder), care il proceseaza si il transforma in semnal digital. DVR-ul primeste semnalele de la camerele analogice cu ajutorul unor intrari video, le converteste si le compreseaza in format digital, dupa care le stocheaza pe un hard-disk.

Daca sunt conectate la intrarea RCA a unui televizor, camerele de supraveghere analogice pot functiona si independent, in lipsa unui DVR. Totusi, daca alegi aceasta varianta, imaginile nu vor putea fi inregistrate, ci doar vizualizate in timp real. Totodata, exista si varianta instalarii utilizand o placa de captura montata pe un calculator, dar dezavantajul acestei metode este acela ca PC-ul trebuie sa stea continuu aprins.

Prin urmare, varianta ideala este achizitionarea unor camere de supraveghere alaturi de DVR, adica a unui kit supraveghere video. DVR-ul este un dispozitiv special creat pentru supravegherea video, fiind fiabil, stabil, oferind control utilizatorului si consumand mai putina energie electrica decat un calculator.

Modul de functionare a unui kit de supraveghere video este urmatorul:

– camerele se conecteaza direct la DVR;

– DVR-ul proceseaza semnalul primit de la camere si il afiseaza pe un ecran;

– DVR-ul se poate conecta la internet, folosind un router, iar imaginile pot fi accesate de oriunde, folosind un smartphone, laptop, PC sau tableta.

Ce avantaje iti ofera un kit de supraveghere video analogic?

1. Pret scazut. Avand in vedere ca tehnologia analogica este disponibila de mai bine de 50 de ani, preturile acestor dispozitive este in continua scadere.

2. Instalare rapida. Montarea unui kit de supraveghere video analogic nu presupune o pregatire anterioara si poate fi realizata de orice persoana cu un minim simt practic.

3. Eficienta. Daca dispui de un buget redus, dar trebuie sa montezi rapid un sistem de securitate video, un astfel de kit de supraveghere video este solutia ideala pentru tine.

4. Vizualizarea imaginilor in timp real. Datorita fluxului continuu de la camere la DVR, imaginile sunt afisate in timp real, fara intarzieri.

Daca vrei sa investesti intr-un kit de supraveghere video analogic, trebuie sa stii ca rezolutia camerelor nu se masoara in pixeli, ci in linii TV (TVL), iar calitatea imaginii afisate depinde de compatibilitatea dintre camere si DVR. Asadar, daca vrei sa achizitionezi camere analogice HD, trebuie sa cumperi si un DVR performant.

La Seku.ro, magazin online de solutii de securitate, gasesti kit-uri de supraveghere video analogice cu urmatoarele specificatii:

producator Dahua, Guard View, Hikvision, U Smart;

numar camere 2, 4, 8;

format camera Bullet, Dome, Dome / Bullet;

tip camera AHD, 4 in 1;

utilizare exterior, interior, interior / exterior;

mod inregistrare 720 p, 1.080 p, 4 MP;

dimensiune imagine 720 p, 1.080 p, 1.520 p;

HDD inclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *