Ce trebuie sa stii inainte de a oferi buchete de trandafiri rosii celor dragi

Astazi, gestul de a oferi buchete de trandafiri rosii a devenit un obicei foarte intalnit nu doar in randul indragostitilor, ci si in randul tuturor persoanelor care isi doresc sa isi exprime reciproc sentimentele. Insa, de multe ori, se intampla ca aceste flori superbe sa fie daruite fara a cunoaste macar cateva informatii de baza legate de simbolistica lor.

In cele ce urmeaza, vei afla cateva lucruri inedite despre trandafiri si despre modul in care trebuie oferite frumoasele buchete de trandafiri rosii!

Numarul firelor conteaza
Se spune ca un singur trandafir inseamna dragoste la prima vedere, insa mai multe buchete de trandafiri rosii simbolizeaza iubire pentru toata viata. Numarul firelor pe care le oferi femeilor din viata ta este foarte important, intrucat fiecare cifra are o semnificatie diferita. Nu mai vorbim de faptul ca acesta trebuie sa fie neaparat impar. Spre exemplu, 5 fire inseamna un pur „te iubesc”, 7 fire amplifica mesajul de dragoste, in timp ce 9 fire sau mai multe se ofera in momentele romantice. De asemenea, buchetele de trandafiri rosii voluminoase, precum sunt cele cu 101 fire insotesc adesea cea mai emotionanta intrebare din viata unei femei: „vrei sa fii sotia mea?”. Indiferent de numarul de fire ales, asigura-te ca oferi buchete de trandafiri rosii ori de cate ori vrei sa ii transmiti dorinta de a fi impreuna pentru eternitate sau un mesaj aparte de dragoste nemarginita.

Semnificatia este importanta
Daca te-ai gandit sa impresionezi o femeie printr-un gest cu totul aparte, alege buchete de trandafiri rosii care o vor face sa zambeasca intr-o clipa. Dincolo de faptul ca este un cadou sensibil si plin de semnificatii emotionale, acest dar unic te va face remarcat mai usor in fata acelei femei, mai ales daca esti unul dintre pretendentii care aspira la inima ei. Uita de alte cadouri materiale pe care i le poti oferi si cu alte ocazii si mizeaza pe frumusetea trandafirilor rosii, care cu siguranta te vor ajuta sa fii „alesul”. Ai fi surprins sa descoperi cate femei sunt adeptele dictonului „mai curand prefer sa am trandafiri pe masa decat diamante la gat” (Emma Goldman).

Unele prefera boboci, altele trandafiri complet infloriti
Atunci cand oferi buchete de trandafiri rosii e important sa stii ca pana si etapele lor de viata au o simbolistica diferita. Astfel, un boboc de trandafir rosu transmite, in general, inocenta in dragoste si o relatie la inceput de drum. Pe de alta parte, trandafirii complet infloriti transmit mesajul suprem „te iubesc” sau, dupa caz, dorinta de a nu pierde niciodata persoana draga. Totodata, acele buchete de trandafiri rosii voluminoase semnifica speranta si admiratie profunda.

Cele mai frumoase buchete de trandafiri rosii le vei gasi doar la Florandes. Aceasta florarie online este importator direct, intrucat detine propriile sere de trandafiri in Anzi. De acolo, trandafirii sunt adusi in tara in cele mai bune conditii, astfel incat frumusetea lor sa ramana de neatins. Consulta oferta diversificata de buchete de trandafiri rosii si alte sortimente de flori de pe site-ul www.florandes.ro si alege cele mai frumoase daruri florale pentru femeile iubite din viata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *