Păreri găzduire web de la Claus Web

Recent site-urile noastre au fost mutate la firma de găzduire web Claus Web , pe un server ssd. Am ales această companie românească de web hosting din dorința de a colabora cu profesioniști în domeniu, pentru ca site-urile noastre să funcționeze fără probleme.

Fiind o firmă serioasă cu oameni bine pregătiți, Claus Web a rezistat pe piață 12 ani, concurând cu firmele multinaționale de găzduire ce activează pe piața din România.

Am avut ocazia să colaborăm și cu o firmă multinațională însă nu am fost mulțumiți de calitatea serviciilor de găzduire web oferite.

În 12 ani la Claus Web s-au strâns peste 20.000 de clienți. E o performanță greu de atins pentru o firmă românească de hosting. Cu siguranță o să găsiți și păreri negative despre serviciile Claus Web însă punem pariu că majoritatea cârcotelilor vin din partea concurenței. Claus web este o firmă românească de renume în servicii web, aflată în plină dezvoltare.

Dacă aveți un site la început de drum serviciile de găzduire web ssd sunt recomandate. Atunci când site-ul o să crească sau dacă aveți mai multe site-uri la început de drum, un pachet de reseller web hosting ssd ar fi o alegere bună. Pentru site-urile vizitate sau pentru magazinele online aflate la început de drum, un server vps ssd o să vă fie de mare folos. Serverele dedicate sunt recomandate pentru site-urile cu trafic mare, pentru magazinele online sau pentru alte aplicații ce necesită găzduire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *