Paștele poate fi diferit și după a doua tinerețe

O preconcepție încetățenită că atunci când ai trecut de a doua tinerețe trebuie să îți petreci toate sărbătorile acasă, făcând de mâncare pentru copii și nepoți, pregătind totul pentru musafiri și dându-te peste cap ca să fie de toate pentru toți, câte ceva pe gustul tuturor. Însă cineva s-a gândit și la tine. Dacă ai trecut de 50 de ani și te-ai săturat să îi mulțumești pe toți, sau nu ai pe cine să mulțumești, fie pentru că nu sunt aproape, fie pentru că și ei au alte planuri pentru aceste sărbători, atunci trebuie să știi că Magic Escape Tour are programe Senior Voyage pregătite pentru tine, ca să faci și tu ceva diferit Paștele acesta. 

Dar încă nu v-am dezvăluit destinațiile programelor Senior Voyage și deja sunteți încântați? Desigur. Abia așteptați și voi să aveți niște sărbători liniștite, în care să fiți serviți în loc să serviți pe toată lumea. Nu vă mai ținem în suspans. Destinațiile Senior Voyage de Paște despre care vom vorbi acum sunt în România și Republica Moldova. Dar haideți să vedem ce oferte avem și unde:

  1. Delta Dunării – în perioada 17-21 aprilie 2020 poți să îți petreci Paștele în cea mai pitorească zonă a României. De asemenea, sunt organizate cele mai frumoase excursii pentru a explora împrejurimile.
  2. Sovata – este o zonă foarte pitorească, în care tradiția încondeierii ouălor s-a păstrat cu mândrie. Învață de la localnici!
  3. Basarabia – dacă vrei să vezi cum petrec Paștele frații noștri, moldoveni, trebuie să treci Prutul și să te împrietenești cu ei. Ți-au pregătit un traseu care include mănăstiri, crame și locații tradiționale.
  4. Mărginimea Sibiului – deși părea o zonă izolată, în care localnicii preferă liniștea și singurătatea pentru a-și pregăti preparatele delicioase din lapte de oaie atât de apreciate, zona a devenit una foarte căutată de turiști, tocmai pentru liniștea și pacea perfecte pentru relaxare.
  5. Balcic – chiar dacă v-am spus că ne limităm la România și Moldova, trebuie să știți că am considerat Balcicul parte a României, având în vedere faptul că a fost o locație preferată de regina Maria a României atunci când cadrilaterul era pământ românesc. Sigur o veți găsi la fel de fermecătoare ca și regina Maria.

Acestea fiind spuse, trebuie doar să vă decideți care dintre aceste destinații superbe vor fi și destinația voastră de Paște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *