Scriitori români de advertoriale SEO

Acum până și cărțile se citesc online.

Cei ce folosesc sistemul de operare Android de la Google, au o librărie online de unde pot cumpăra cărți online, numită Cărți Play. Cam tot ce căutați găsiți, fără să vă mai deplasați într-o librărie tradițională. Dacă iubiți mirosul paginilor emanat de cărți și nu aveți timp să mergeți la librărie/bibliotecă, sunt destule magazine online ce vând cărți.

Marketingul Online are nevoie de scriitori români

Nu-i neaparat nevoie să scrieți o carte pentru a vă numi scriitor, în marketingul online este mare nevoie de scriitori români pricepuți pentru a scrie advertoriale SEO pentru firmele ce oferă servicii SEO profesionale.

Dacă vă place mult scrisul, pe lângă un job în SEO copywriting, puteți să vă deschideți un blog unde să vă așterneți gândurile.

Cei de la Marketing Agency susțin comunitatea bloggerilor din România. Vă ajută gratis, cu domeniul, găzduirea, instalarea platformei WordPress, optimizarea și promovarea blogului. Asta pentru că au nevoie de cât mai mulți bloggeri pentru a face campanii de promovare SEO.

Când blogul dumneavoastră o să aibă și conținut de calitate,cei de la Marketing Agency o să cumpere advertoriale SEO, ajutându-vă să câștigați cât mai mulți bani din blog.

Ce-i drept, totul depinde de dumneavoastră, de cât de mult și bine scrieți. În domeniul ăsta, plagiatul n-are ce căuta. Motoarele de căutare, peintre care si Google, cel mai utilizat motor de căutare din lume, penalizează site-urile ce au conținut duplicat, ce fură de pe la alții.

 

Sunt foarte mulți scriitori români ce oferă conținut afacerilor ce vor să se promoveze în mediul online. Industria online are nevoie de scriitori buni, motoarele de căutare pun mare accent pe conținutul de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *