Top 3 implanturi dentare efectuate la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti

implanturi dentare

Te confrunti cu unul sau mai multi dinti lipsa ori suferi de pierderea completa a danturii? Nu-ti face griji! Desi astfel de situatii reprezinta o problema atat din punct de vedere estetic, cat si functional, indiferent de complexitatea si gravitatea cazului exista mai multe variante de implanturi dentare la care poti sa apelezi in functie de nevoia ta.

Tratamentele de ultima ora cu implanturi dentare disponibile la Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti iti pot rezolva chiar si cele mai complicate probleme estetice si functionale ce tin de integritatea dentitiei tale, in cel mai scurt timp, practic si eficient. Chiar si in cazurile extreme, cum ar fi pierderi osoase ce pot afecta reusita implanturilor dentare, specialistii de la aceste clinici stomatologice axate pe implantologie iti vor oferi solutia salvatoare! Astfel, in cazul in care ai osul maxilar sau mandibular afectat, vei beneficia de o procedura suplimentara de augmentare si refacere a structurii osoase.

In felul acesta, te vei putea bucura de o rata de succes a osteointegrarii de 100% pentru unul sau chiar mai multe implanturi dentare de inalta calitate, cum ar fi:

1. Implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent
✓ Dinti ficsi in doar 24 de ore
✓ Refacerea unei arcade sau a intregii danturi (dublu Fast&Fixed, arcada superioara si inferioara)
✓ Calitate germana, garantie pe viata

Pentru a redobandi o dantura estetica si functionala in adevaratul sens al cuvantului, apeleaza la aceasta tehnica revolutionara de implantare, care se adreseaza urmatoarelor persoane:
– purtatorilor de proteza dentara mobila, care isi doresc sa renunte la ea;
– pacientilor care si-au pierdut toti dintii si isi doresc o lucrare fixa;
– pacientilor cu dinti irecuperabili, care se afla in imposibilitatea de a mai sustine o lucrare fixa pe proteze;
– tuturor persoanelor care au nevoie de interventii laborioase.

2. Implanturi dentare One Day
✓ Inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa intr-o singura zi (o singura sedinta)
✓ Rezultate deosebite atat din punct de vedere functional, cat si estetic
✓ Lucrare provizorie pe loc, pentru dintii frontali
✓ Senzatia unui dinte natural si confort total

Datorita tehnologiei computerizate folosite pentru realizarea acestui tip de implanturi dentare, vei beneficia de precizie si acuratete in executarea lucrarii, fara a exista riscul erorii umane. Astfel, sistemul ultraperformant este alcatuit din:
– software digital;
– scanner si printer 3D;
– aparatura de frezaj computerizat;
– platforma electronica de varf.

3. Implanturi dentare Straumann
✓ Compatibilitate perfecta cu restul danturii
✓ Usor de plasat, integrare facila in spatiile interdentare foarte inguste
✓ Metoda non-invaziva, fara pilirea si scoaterea nervilor dintilor vecini sanatosi

Mai mult, tehnologia specifica acestei interventii stimuleaza vascularizarea si regenerarea tesuturilor inca din prima zi de la implantare, iar astfel te vei recupera foarte repede! Implantul Straumann are stabilitate maxima si confera suport crescut pentru zonele cu volum scazut de tesut osos si tesut moale. In plus, pozitia acestuia poate fi ajustata, eliminand complet necesitatea unor interventii ulterioare de repozitionare.

Toate implanturile dentare enumerate mai sus sunt realizate din materiale biocompatibile, astfel incat riscul aparitiei complicatiilor post-operatorii este redus la zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *