Idei pentru amenajarea unei bucătării open-space

KuechenTreff.ro

Amenajarea livingului și a bucătăriei într-un spațiu comun a ajuns să fie o idee extrem de populară în ultimii ani, idee pe care atât proprietarii caselor, cât și cei ai apartamentelor au început să o abordeze, datorită faptului că încurajează socializarea și conexiunea cu prietenii și familia atunci când pregătesc masa. O astfel de bucătărie open-space mărește vizibil spațiul, sporește luminozitatea și te lasă să te desfășori în voie. Am putea spune chiar că bucătăria în plan deschis reprezintă apogeul modernității în ceea ce privește designul interior al acestei încăperi întrucât favorizează confortul. Fiind expusă vizitatorilor, mobila de bucatarie trebuie să fie una modernă, frumoasa și mai ales de calitate. Bucatariile Nobilia ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește bucataria moderna.

Creează-ți bucataria de vis

Pentru o amenajare interioară cât mai practică și mai estetică, asigură-te că finisajele din cele două încăperi pe care le unești (livingul și bucătăria) corespund, fie că este vorba de materiale, texturi sau de paleta de culori pe care o alegi. Pentru delimitarea vizuală,  a celor două încăperi, plasează o masă suficient de mare în mijloc, cu scaune care să se integreze natural în ambele spații. De obicei, cel mai frecvent design al unei bucătării open-space include o mobilă în formă de L și o insulă separată sau o masă mare și culori care generează contraste puternice.

Pentru ca totul să fie încadrat armonios fă-ți mobila de bucatarie la comanda, după placul tău și care să se încadreze fix în spațiul destinat.

Cea mai eficientă soluție: mobila de bucatarie la comanda!

În magazinele de specialitate este foarte posibil să nu găsești întotdeauna modelul de mobilier care să îți facă cu ochiul. Și dacă totuși găsești, se poate ca acesta să nu se potrivească cu dimensiunile bucătăriei tale, ceea ce înseamnă că trebuie să îți iei din timp pentru a căuta un alt model asemănător, de dimensiuni dorite.

Dacă ești o persoană ocupată, cea mai eficientă soluție este mobile de bucatarie facuta la comanda. Tot ce trebuie să faci este să găsești câteva imagini cu bucătării care îți plac și să mergi cu ele la un magazine care face mobila de bucatarie la comanda. Acolo îți vei alege materialele dorite și combinațiile de culori și, în funcție de formele bucătăriei tale, specialiștii îți vor confecționa mobilierul dorit. KuechenTreff.ro este un magazine care face mobile de bucatarie la comanda și în plus primști garanția calității germane, mobile fiind făcută de către Nobilia.

Nu uita, iluminatul camerei este foarte important!

Oricât de mic ar fi, un open space este compus din mai multe zone de activitate, fiecare dintre acestea având nevoie de iluminare adecvată, atât din cosiderente estetice cât și din considerente ce țin de confort. În funcție de suprafață, zona livingului va avea nevoie de cel puți o sursă de iluminat principală, cum ar fii o lustra, și de câteva surse de iluminat local, spre exemplu veioze sau lampadare cu picior.

Pentru a avea o bucatarie de vis, recomandarea noastră este KuechenTreff.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *